CONTACT

CONSTELAȚII ROMÂNEȘTI TRADIȚIONALE – ETAPA NAȚIONALĂ

proiect finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Mircea Lite – manager proiect

Tel.: 0745-171508, 0723-557930

e-Mail constelatiiromanesti@gmail.commircealite@yahoo.com

7 gânduri despre “CONTACT

  1. Am cel mai profund respect pentru ceea ce faceți și această idee minunată și generoasă de recuperare a tezaurului de cunoștințe populare. O fi adevărat că cel mai frumos planetariu e ceriul de afară, așa cum îl poți vedea noaptea din Vascău, după ce taie primarul lumina, însă e la fel de adevărat că aceste informații care sunt parte a identității noastre culturale trebuie salvate, iar românii trebuie să le cunoască și să fie mândri de străbunii lor. Sunt cu ochii pe cer și pe voi. Buna treabă.

  2. Imi place acest proiect, imi place site-ul … Sa va dea Domnul sanatate si spor in toate. Da … de acolo din Cassiopeia, va priveste cu simpatie. si eu.

  3. Very interesting scientific and cultural theme. Information available on this website is a point of start to my research in skylore domain, and a great example for the good practice.

  4. Urmaresc indeaproape proiectul dumneavoastră si trebuie sa recunosc ca sunt impresionata de amploarea pe care o are. Si semnificatiile sale merita puse in cantar. Sunt o fana a planetariului din Baia Mare si am sa va urmaresc in continuare.

  5. The sky have no limit. I am a tourist in Romania from Norway and I discovered pretty much stuf to come again. Congratulations for fulfill the great expectations. Romanian constellations, the ones I saw in this presentations are an original philosophical view and perspective of Universe and God, revealing a fresh way of life. I am totally impressed. Congrate!

    Conectează-te la internet de oriunde prin Hot-Spoturile Digi-Wifi: http://www.rcs-rds.ro/digi-wifi

Feedback-ul dumneavoastră!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.