AFCN

Proiectul Constelații Românești Tradiționale – ETAPA NAȚIONALĂ a întrunit cel mai bun punctaj la aria ACTIVITĂȚI MUZEALE în cadrul sesiunii de finanțare AFCN II/2013, valoarea acestei finanțări fiind de 49.950 lei.

Mulțumim!

Administratia Fondului Cultural National (A.F.C.N.), institutie publica subordonata Ministerului Culturii, ofera in fiecare an finantari nerambursabile institutiilor publice, organizatiilor neguvernamentale si persoanelor juridice de drept privat care desfasoara activitati culturale. Sunt sprijinite proiecte provenite din arii tematice precum activitati muzeale, teatru, dans, muzica, patrimoniu cultural national, patrimoniu imaterial, formare profesionala in domeniul culturii – inclusiv management cultural si educatie culturala. AFCN promoveaza intoarcerea la cultura, reorientarea catre cultura, sustinerea artistilor, in special a celor tineri, care studiaza sau activeaza in domeniul culturii. Toate aceste deziderate sunt duse la indeplinire de AFCN prin finantarea de programe si proiecte culturale menite sa faciliteze accesul publicului la manifestari culturale, artistice si educationale variate. AFCN sprijina imbunatatirea perceptiei publicului larg asupra artei contemporane si facilitarea accesului unui numar cat mai mare de oameni la evenimentele culturale finantate.

afcn-logo

www.afcn.ro

Un gând despre “AFCN

  1. dragut ca exista un organism care sa finanțeze proiecte pe care, altfel, institutiile culturale nu si le-ar permite. Ar fi și mai interesant dacă AFCN-ul ar asigura din fondurile sale promovarea pe media națională a acestora: televiziunile nationale cer bani grei pentru asa ceva, insa CNA-ul ar trebui sa se alature eforturilor de culturalizare … si sa se inscrie ca partener in proiectele de anvergura nationala. IAr televiziunile nationale sa înteleagă că un proiect cultural are acelasi interes public și reprezintă o necesitate la fel de stringentă ca și o campanie de promovare cu japca a apei minerale din petul de 2 litri.

Feedback-ul dumneavoastră!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.